Премиум билетите за финалa на тенис турнира Garanti Koza Sofia Open 2017 свършиха, съобщиха организаторите. Те отчитат голям интерес към надпреварата, която ще се проведе в "Арсена Армеец" от 5 до 12 февруари догодина.

В турнира ще играят Григор Димитров и Доминик Тийм. Участие потвърдиха и финалистите от първия сезон - шампионът Роберто Баутиста Агут и сърбинът Виктор Троицки.

"Радвам се на ентусиазма на тенис феновете в София към турнира. Много сме щастливи, че Доминик Тийм се класира за финалите на АТП в Лондон, a Григор Димитров завършва годината сред 20-те най-добри играчи в света", каза директорът на състезанието Пол Макнами.

Желаещите да гледат финала от най-хубавите места все още могат да си ги осигурят, ако си купят седмичен билет. От него остават ограничени бройки, като той предоставя допълнителна отстъпка от 160 лева, обясниха организаторите.

Цените на билетите са от 10 до 90 лева. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети.

dnevnik.bg