Тръст "Синя България" покани собственика на "Левски" Спас Русев, както и Националния клуб на привържениците, на среща, на която да бъде обсъден проблемът с ниската посещаемост на домакинските мачове на отбора.

Разговорът ще се проведе под формата на публична дискусия, на която всички страни ще изложат мненията и предложенията си как да се промени тенденцията за намаляване на публиката на "Герена".

"Това правим в качеството си на сдружение на привърженици на "Левски", което е миноритарен акционер в клуба", отбелязват от организацията.

Предложението им е срещата да се състои на 26 ноември на стадион "Георги Аспарухов" или преди следващия домакински мач срещу "Локомотив" (Пловдив) и да бъде излъчвана на живо по клубната телевизия на сините.

Националният клуб на привържениците също организира "широко достъпна среща", на която покани всички фенове на тима, за да обсъдят проблема с посещаемостта. Тя ще се проведе на 11 декември в зала "Универсиада", въпреки че първоначално бе насрочена за предишния ден.

dnevnik.bg