Волейболният ЦСКА работи по идеята да ползва "Арена Армеец" не само за евротурнирите, но и за мачовете от Суперлигата. Изпълнителният директор на клуба и треньор на мъжкия отбор Александър Попов обясни, че вече се водят разговори с ръководството на залата.

В началото на следващата година ЦСКА ще приеме швейцарския "Амрисвил" в среща от Купата на европейската конфедерация. Предстои да бъде уточнено дали срещата в София ще е на 5 януари или шест дни по-късно.

Преди седмица Попов каза, че от "Арена Армеец" са поискали "чутовен" наем от 25 хил. лева за ден и половина. Въпреки това ЦСКА ще играе в залата.

"Мачът ще бъде в голямата зала "Армеец", със сигурност. Имаме много активни и ползотворни преговори с ръководството на залата. Мисля, че след като уточним точно датата, ще се споразумеем. И да отворим скоба - водим разговори да играем там и мачовете от редовния сезон. Това, което никой не го е правил", каза Попов пред "Диема спорт".

"И кой друг, освен ние - можем и имаме куража да се справим, защото това си е отговорност. Трябва да влизат хора в тази зала. Иначе ще бъдем аматьори", добави той.

dnevnik.bg