Отборът на "Лудогоред" до 19 години допусна нова загуба в младежката Шампионска лига, след като отстъпи с 1:4 срещу ПСЖ в последния си мач от груповата фаза на турнира.

В герои за играчите на Франсоа Родригес се превърнаха Нанитамо Иконе и Самуел Есенд, които реализираха по две попадения. Единственият гол за футболистите на Юри Васев вкара защитникът Преслав Петров.

"Орлите" завършиха на последното място в група А, след като спечелиха само една точка, която дойде в домакинството срещу "Арсенал". Победител в потока пък стана ПСЖ, който събра актив от 14 точки.

Мачът започна с домакински натиск, който обаче не доведе до голове за парижани, като пропуски направиха Конате и Есанд. В 32-ата минута тимът все пак поведе, след като Нанитамо Иконе се разписа. Само две минути по-късно Преслав Петров изравни резултата с първия удар на "орлите" към вратата на съперника.

В 62-ата минута юношеският национал на Франция - Нанитамо Иконе, вкара втория си гол в срещата и отново даде преднина на домакините. В 74-ата минута резервата Адли намери Есенд, който с лекота вкара трети гол в двубоя, а секунди след това Томас Цвятков получи втори жълт картон и остави тима си с човек по-малко. В последните секунди на сблъсъка Самуел Есенд оформи крайния резултат.

dnevnik.bg