Съдийската комисия към БФС назначи отново Стефан Апостолов за главен рефер на двубоя между ЦСКА и "Лудогорец". Той ръководи и мача между тези съперници в последния кръг от редовния сезон преди 22 дни, предизвикал много спорове.

Тогава срещата отново се проведе на "Българска армия", а разградчани победиха с 2:0. Червените реагираха остро с претенции за засади при двата гола. В реакцията им се стигна дори дотам, че в началото на второто полувреме дикторът обяви, че попаденията са от засади и това донесе глоба на клуба.

Сега има промени в състава на съдийския екип. Този път Апостолов ще бъде подпомаган от Димитър Стоилов и Мирослав Иванов, който на предния мач беше четвърти съдия. Четвърти рефер ще е Диян Вълков. Зад вратите ще са Драгомир Драганов и Георги Иванов, който също бе част от съдийската бригада на 1 април.

Веселин Мишев, който беше страничен на 1 април от страната, където паднаха головете, не получава наряд. След предния мач шефът на съдийската комисия Петър Петров заяви, че Мишев "ще седне на резервната пейката за дълго време".

Стефан Апостолов е депутат от ГЕРБ в новия парламент. Той е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов.

Преди два дни "Лудогорец" обвини основните си съперници в първенството, че "лъжат нагло" и се оправдават с оплаквания към съдиите за слабостите си.

Дневник