"Левски" вече мисли за селекцията си, но предстои да бъдат уточнени параметрите. Спортният директор Даниел Боримиров каза, че в петък ще има заседание на управителния съвет, на което ще се обсъжда темата.

"Дали ще има бюджет за селекция? Ще имаме управителен съвет по тази тема. Ще поискам да станат ясни финансовите параметри, за да знаем докъде можем да се разпрострем. Ако ви кажа някакъв бюджет, а не можем да си го позволим, има ли смисъл да водим дискусия. Нека да видим какво можем да си позволим за трансфери и тогава ще говорим", каза Боримиров пред стадиона си, където сините почетоха паметта на Георги Аспарухов, който трябваше да навърши 74 години.

По думите му в полезрението на "Левски" има "доста футболисти". "Трябва да седнем и да решим на кои належащи постове можем да си ги позволим. Първо трябва да знаем финансовите параметри, за да знаем какви футболисти можем да си позволим."

Боримиров допълни, че е важно да знае окончателно кои играчи ще останат през следващия сезон и след това ще се правят сметки.

Сините подновиха договора на вратаря Николай Кръстев. "Ние му имаме пълното доверие. Юноша на клуба, на когото много вярваме, и мислим, че пред него има бъдеще", каза Боримиров.

Dnevnik.bg