Собственикът на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев заяви, че клубът вече се насочва към момент, в който му предстоят все по-важни спортни битки, а тези извън терена ще намаляват.

"Днес нашият любим отбор празнува своя рожден ден. Този празник е на всички нас, които сме закърмени с червената идея. В последните десетилетия нашият клуб премина през много изпитания. Те поставиха под въпрос самото съществуване на нашия любим отбор", заяви Ганчев в обръщение към привържениците през сайта на клуба.

По думите му сега ЦСКА е жив благодарение на всички привърженици. "Затова е време да оставим неволите в миналото и да погледнем напред към бъдещето. Бъдеще, което трябва да е изтъкано с шампионския ген на ЦСКА."

"Навлизаме в юбилейна година (визира 70-ата годишнина на ЦСКА), която ще ни изправи пред поредните предизвикателства. Предстоят изключително важни битки на спортните терени, за да можем да се завърнем на върха, на който сме орисани да бъдем. Битки сигурно ще има и извън стадионите. Те обаче ще стават все по-малко и все по-маловажни за нас", добави Ганчев.

Наскоро ръководеният от него клуб представи "юбилейна емблема", посветена на честванията на 70-годишнината.

Dnevnik.bg