Треньорът на "Левски" Николай Митов заяви, че не е дошъл в клуба за мач или два. Той посочи, че целта му е изграждането на силен отбор за следващия сезон.

Сините загубиха три и последните си четири мача, като в този кръг паднаха с 1:3 от шампиона "Лудогорец" у дома. Това усложни целта пред отбора да се пребори с ЦСКА за второто място.

"Трябва да се бутне едно нещо, за да изградиш ново. Целта е от новия сезон да изградим отбор, който да се противопоставя на отбор като "Лудогорец", заяви Митов.

Треньорът защити решението си отново да остави извън групата четиримата футболисти, с които вече реши да се раздели. "Тези момчета, които не влезнаха в групата за мача, са дали на "Левски", но няма да бъдат в "Левски" от другия сезон. Предпочитам да виждам хора, на които ще разчитам и през следващия сезон."

"Както видяхте, на моменти надигравахме "Лудогорец". Трябва да играят футбол по моите виждания, трябва малко време и селекция. Трябва конкуренция. В "Левски" конкуренцията трябва да е от първия мач на сезона. За да се направи отбор, трябва да се рискува. В центъра трябва да сме по-осторожни. Работим и гледаме напред", каза Митов и поздрави младия Илия Юруков за включването му.

Dnevnik.bg