Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев изрази разочарованието си след загубата във финала на Купата на България и обяви, че неговият отбор е изиграл "значително слаб мач". Шампионите загубиха с 1:2 от "Ботев".

"Може да съжаляваме само, но аз поздравявам "Ботев". Ние изиграхме значително слаб мач. Но в крайна сметка има и такива мачове. Искам да поздравя и футболистите на "Лудогорец" за цялостната година. Доста хора сега ще излязат в почивка. Може само да съжаляваме, но във футбола е така - няма връщане назад", каза наставникът на разградчани.

Той посочи, че неговият отбор е имал възможности да отбележи повече от едно попадения, но подчерта, че футболистите са допуснали много грешки в защита.

 "Целият отбор направи грешки в защита. "Ботев" имаха няколко ситуации, от които трябваше да ни светне лампичката. Отборът можеше да направи дубъл. Само може да се съжалява", добави Дерменджиев.

"Доста от футболистите ще бъдат в почивка. Ние програмата я имаме от много рано. Имаме готови контроли. Чакаме футболистите да си почиват колкото могат за тези две седмици. Знаете, че те са отдалеч и имат много пътуване", допълни треньорът на "Лудогорец" и каза още, че мисълта на всички в клуба ще бъде насочена към влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Дневник