Футболният съюз се ръководи от Разград, заяви административният директор на "ЦСКА-София" Милко Георгиев след търга за имуществото на ПФК ЦСКА АД. Той заподозря, че Кирил Домусчиев е в основата на атаките срещу клуба, като определи собственика на "Лудогорец" за "краля слънце".

Според Георгиев битката за емблемата на ЦСКА вече е приключила, но не и войната.

"Вижте, войната не е приключила. Очаквам да излезе нещо друго срещу нас, което ще задейства друг механизъм. Очевидно тук номерът не мина, чакаме следващия. Всичко очакваме от тях, днес също е станала една простотия, но няма значение. Тези хора няма да ни оставят на мира. Ако искат - догодина да не играем футбол, а да играят само "Лудогорец". Да прекръстят всички отбори на "Лудогорец" и да си играят само те", каза той.

 "ЦСКА-София" спечели търга за емблемата и другите активи с предложение от 8 млн. лева. "Защо ще участваме, ако няма да плащаме сумата", попита Георгиев. В отговор на въпроса от съперника "ЦСКА 1948" защо с тези пари не е бил оздравен ПФК ЦСКА АД той отвърна: "А по-миналото лято, когато на Домусчиев му се предложиха акциите на ЦСКА, защо не го оздрави, а сега праща тези палячовци."

"Постараха се да изхарчим над 10 млн. лева бюджет, за да са сигурни, че няма да участваме в Европа. С това ръководство на БФС и с тези манипулации, които се извършват от един човек в изпълкома, няма как да участваме на този етап в Лига Европа. Получихме документацията между БФС и УЕФА, но от имейлите става ясно, че е имало телефонни разговори и така продължава кореспонденцията. А вече какво са си говорили по телефона", добави той.

Според административния директор на червените от БФС "пак са се скрили". "Аз съм убеден, че това нещо се дирижира от Разград - решенията на БФС, форматът на първенството и фирмите, които участваха. Футболният съюз се ръководи от Разград", заяви Георгиев.

Дневник