Николай Митов заяви, че "Левски" има нужда от спортно-технически промени, за да изгради добър отбор. Поставеният под натиск треньор смята, че най-важното в края на сезона е класирането на сините за Лига Европа.

"Левски" спечели драматично с 10:9 след дузпи срещу "Верея" в баража и ще играе в евротурнирите.

"Има много работа, защото "Левски" има нужда от доста промени в спортно-технически аспект. Знаех какво ще е състоянието на отбора и въобще не съм се притеснявал, макар че знаех колко ще е трудно. Искам да видя селекцията, защото трябва да се направят промени, за да се изгради стойностен отбор", каза Митов.

Треньорът заяви, че вече знае кои футболисти са за "Левски" и с кои иска да се раздели. Той обаче отказа да обяви имената на тези, които ще освободи, тъй като предпочита първо да говори с тях.

"Феновете си викат, те си знаят". С тези думи Митов отговори на въпрос, свързан с виковете "Оставка" от страна на запалянковците по време и след мача с "Верея".

На въпрос за бъдещето си в отбора треньорът на "Левски" каза, че договорът му е за още един сезон.

"Левски" започва подготовката си за новия сезон след по-малко от десет дни. Новите в отбора са нападателите Жуниор Мапуку и Серджиу Буш, а Митов очаква да бъдат взети и още играчи.

Дневник