Президентът на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес очаква разговор с Кристиано Роналдо. Строителният предприемач заяви, че все още не е обсъждал с португалеца темата за бъдещето му в клуба.

Перес получи трети пореден и общо пети мандат като президент на "Реал". Той очаква края на Купата на конфедерациите, за да говори с Роналдо, след като преди седмица "Бола" съобщи, че звездата на отбора иска да напусне Испания заради воденото срещу него разследване за укриване на данъци.

"Разбрах от това, което се появи в един вестник. Нямам решение. Кристиано, както и останалите, има договор и е играч на "Реал". Той е на важен турнир и докато не свърши, няма да нарушавам обстановката в отбора (на Португалия). Не знам какво се случи, всичко е странно", каза Перес пред радио "Онда серо".

Той добави, че ще защитава Роналдо като човек. И че след публичното обръщение на "Реал" футболистът не е казвал, че е разочарован.

На въпрос за евентуални предложения за португалеца Перес каза: "Не сме на този етап. Не сме получавали предложения за него, нито за Мората или Хамес. Ние също не сме правили предложение за никого. Единствената възможност, която гледаме, е да продължим с футболистите, които имаме. Ако правим нещо, ще сме точни. До 31 август животът може да се промени".

Роналдо е свързван с евентуално завръщане в "Манчестър юнайтед". Има и информации за интерес на ПСЖ към нападателя.

Дневник