Световният шампион с Италия Джанлука Дзамброта и бившият френски защитник Ерик Абидал са част от звездите, които ще присъстват на шоу мача между "дрийм тима" на "Барселона" от 1992 г. и отбора на приятелите на Христо Стоичков.

Съставът на каталунците ще бъде съставен от Дзамброта, Едгар Давидс, Роналд де Бур, Витор Баия, Фернандо Коуто, Георге Попеску, Георге Хаджи и Людовик Жули.

Мачът се организира от общината в Стара Загора и екип на Стоичков ще се проведе на 20 септември на стадион "Берое" от 20.00 часа. Той е част от програмата "Стара Загора - Европейски град на спорта 2017". 

Билетите струват от 30 до 80 лева и ще се продават в мрежата на Еventim, както и в магазина на стадиона. Организаторите отчитат висок интерес и заради това в петък ще бъде открита нова билетна каса с работно време от 09.00 - 19.00 часа.

Пълният списък на обявените имена, които ще присъстват на звездния мач: Хесус Анхой, Витор Баия, Мигел Анхел Надал, Патрик Андерсон, Фредерик Дею, Джанлука Дзамброта, Ерик Абидал, Фернандо Коуто, Луис Карерас, Георге Попеску, Хуан Карлос Родригес, Андони Гойкоечея, Гилермо Амор, Людовик Жули, Гайска Мендиета, Едгар Давидс, Шимао Саброса, Роналд де Бур, Георге Хаджи, Луис Гарсия, Хулио Салинас.

Дневник