Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров смята, че сините имат добри възможности да преодолеят "Хайдук". Българският отбор загуби с 0:1 първата среща в Хърватия, а следващата седмица приема съперника си пред празни трибуни.

Боримиров очаква "Левски" "да си върне тъпкано" за случилото се в Хърватия. Той визира и проблемите около привържениците на сините.

"Казах срещу "Сутиеска", че нашият отбор е млад, необигран, има още неща да изчиства, отделни детайли. Към края на мача ние бяхме отборът, който опитваше да намери пролука към тяхната вратата, но за съжаление не успяхме Надявам се това да го сторим другия четвъртък."

"За жалост ще ни липсва 12-ият играч. Сигурен съм, че щяхме да напълним "Герена". Отчасти знам какво се е случило. За мен умишлено се стигна до това тяхно задържане, за да не влязат на мача. Мисля, че за реванша ще им го върнем тъпкано", каза Боримиров.

Той посочи, че има забележки към съдията на срещата. За реванша очаква сините да притиснат съперника си от първата минута.

"Трябва да се възползваме от фактора домакинство. Трябва да търсим и да искаме победата повече от тях. С нищо не ме изненадаха. Видях, че се кондиционно отпаднаха", заяви Боримиров.

Дневник