"Лудогорец" се насочи с увереност към важния си мач с "Апоел" (Беер Шева) от третия предварителен кръг в Шампионската лига. Разградчани играят в Израел в сряда, но заминаха по-рано, за да се приспособят.

"Очакваме един мач, който ще бъде изключително труден. Като казвам "един мач", имам предвид изхода от двата двубоя с "Апоел". Ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин и да играем плейоф", каза треньорът Георги Дерменджиев.

Той заяви, че "Лудогорец" е добре запознат със съперника си. По думите му "Апоел" прилага сходен стил.

"Играят изключително организиран и комбинативен футбол. Мисля, че сме равностойни и предстоят мачове на надлъгване. И двата мача ще бъдат добри за зрителите, но отборите трябва да играят много разумно. Мисля, че имаме достатъчно добра рутина, за да се адаптираме спрямо стила на "Апоел", добави той.

Изпълнителният директор Ангел Петричев смята, че предстои двубой с "абсолютно непредвидим" изход. "Апоел" е редовен участник в евротурнирите. Имаме представа за съперника. От организационна гледна точка колегите от Израел работят много добре. Надявам се да се поздравим с добър турнирен резултат. Мисля, че шансовете са 50:50", заяви той.

По думите му е добре, че играчите на "Лудогорец" са свикнали да играят при различни климатични условия. "При всички случаи това ще има отражение върху тях, но ние нямаме право на оправдания. Има и реванш в Разград. Каквито и да са условията, ние ще се съобразяваме с тях."

Светослав Дяков си пожела отборът да е в най-добрата си форма в групите на Шампионската лига.

Dnevnik.bg