Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев се уповава на твърдението, че "във футбола абсолютно всичко е възможно", преди мача с "Апоел". Българският отбор загуби с 0:2 в Израел и има много трудна задача в търсене на място в плейофите на Шампионската лига, с което да си гарантира дълго европейско участие този сезон.

"Ще ви дам пример - знаете мача със "Звезда". Тук беше 2:2, в Белград поведоха с 1:0, стигна се до продължения и ние продължихме успешно. Това е футболът", каза Дерменджиев.

"Резултатът е негативен за нас. Направихме доста сериозен анализ на играта и трябва наистина да променим нещо, за да имаме краен успех." На въпроса какво трябва да се промени, за да има успех отборът му, той отговори: "Тази промяна трябва да бъде на базата на анализа, който сме направили."

По думите му футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. "Има опасност мотивацията да бъде на такова ниво, че да има нервност поне в началото на двубоя, но в крайна сметка мисля, че рутината, която имаме в международните мачове, ще си окаже влияние."

В състава на разградчани има двама играчи, които са с проблеми - Сисиньо и Джоди Лукоки. Треньорът очаква да разбере състоянието им.

Дерменджиев смята, че отборът му е готов за всичко, което може да се случи. Мачът в Разград е в сряда от 21.30 часа.

Dnevnik.bg