Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев поздрави футболистите си за играта им в мача с "Апоел" (3:1) и поиска те да играят винаги по този начин. Отборът отпадна от Шампионската лига, а бизнесменът постави за цел влизане в групите на Лига Европа.

"Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с "Апоел". Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха "Лудогорец" във важен двубой", написа Домусчиев във "Фейсбук".

"Късметът и Бог не бяха на наша страна. Невинаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата. Момчета, горе главите", продължи той.

Домусчиев призова футболистите да продължават да се раздават на терена "и с подобна игра да радват окото на любителите на футбола". "Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с "Апоел"! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха", допълва собственикът на шампионите.

Дневник