"Левски" е изиграл най-слабия си мач под ръководството на Делио Роси, заяви самият треньор на сините. Думите му дойдоха след загубата с 1:2 от "Ботев" в Пловдив.

"Представянето ни беше под нивото в сравнение с предишните ни срещи. Можехме и да победим, и да завършим наравно. Загубата ни разочарова много", каза Роси пред "Диема".

"Не бяхме толкова свежи след тежкия мач с "Лудогорец". Трябваше да затворим мача, след като си бяхме осигурили предимство в резултата. Не го направихме и бяхме наказани. Ако не беше грешката на вратаря Любенов, довела до изравнителния гол, можехме и да спечелим. Не го обвинявам, просто целият отбор игра слабо."

Според него това е част от израстването и сега "Левски" трябва да продължи по пътя си.

Колегата му Николай Киров остана доволен от начина, по който "Ботев" се е вдигнал и е излязъл от трудното положение. "Направихме всичко, което трябваше. С характер, воля и дисциплина постигнахме успеха си. Отдавна не бяхме обръщали мач."

"Момчетата изпълниха указанията ми. Казах им да не бързат, за да не допуснат грешки. Задържахме топката по-трайно, владеехме случващото се на терена. Работим много за подобряването на играта си", добави треньорът на "Ботев".

Дневник