Треньорът на "Черно море" Георги Иванов изрази претенции към съдийството на Стефан Апостолов и помощниците му в мача срещу ЦСКА. Варненци загубиха с 0:1 на "Тича", а Иванов е недоволен от цялостното представяне на реферите.

"Когато загубиш в последните секунди винаги е тежо. Смятам, че и съдията повлия с изгонването на Чунчуков, съдиите започват да развалят футбола. Това е срамота, което правят. Вчера двама съдийски грешки влияят, днес също. Не искам да говоря повече за тези хора, защото или нямат морал, или не разбират изобщо от футбол и не знаят как се свири мач", каза Гонзо.

ЦСКА обаче също беше потърпевш от реферски грешки, като гол на Манолев беше отменен неправилно, а преди това халфът беше повален в наказателното поле.

Иванов поздрави своя отбор за тактическата дисциплина и добрата игра в двубоя.

"Играем с ЦСКА и очаквате ние да водим играта?! Нормално тактиката ни е да ги изкачваме, мисля че се справихме добре с това. Опитваме се да използваме слабите страни на съперника", добави треньорът.

Колегата му Стамен Белчев обясни, че е доволен от победата, но не и от представянето на своя отбор, който вече е в серия от седем поредни успеха.

"Подведохме се по играта на "Черно море" и заради това не ни се получиха нещата. ЦСКА вдигна много високо летвата и нивото ни трябва да е по-добро. Като игра не съм доволен, ясно е, че не може всеки мач да се вкарват по три или четири гола", каза Белчев.

Той разкри, че се е притеснил в последните минути, че ЦСКА може и да не спечели, но не е предал своите емоции на отбора.

"Казаха ми на почивката, че голът ни е бил редовен, но няма нужда да коментирам съдиите. Имаше и други спорни ситуации, но аз мисля как да си върша моята работа и с това да помагам на отбора", добави треньорът на червените.

Дневник