Бившият капитан на националния отбор на България, "Селтик" и "Астън вила" Стилиян Петров е отказал оферта да заиграе в индийското първенство. Той сподели, че има желание да играе, но все още не е решил дали да се завърне на терена.

"Към момента идеята (да се завърна) по-скоро се отдалечава, отколкото се приближава. Имах оферта от Индия, но реших да не отивам по различни причини. Заради това, което преминах, дестинацията е неприемлива за мен, така че този вариант отпадна", каза 38-годишният Петров след участието си в шоумача на Христо Стоичков в Стара Загора.

Той разкри, че има и други предложения за завръщане в професионалния футбол. "Не мога да крия, че имам оферти, но са от доста далечни страни. Има други две предложения (освен това от Индия), в момента ги обмислям", допълни Петров.

Бившият капитан на България също планира да организира шоумач подобно на Стоичков и Димитър Бербатов. "Имам идеята, но тази година вече станаха два големи мача. Нека да не пренасищаме нещата. Доста неща ми се иска да направя. В момента обаче е доста пренаситено, така че търся удобни дати да видя кога може да стане."

Дневник