Колумбийският нападател Густаво Кулма поднови договора си с ЦСКА. Настоящият контракт на крилото беше до края на този сезон, а новият е до лятото на 2021 г.

24-годишният Кулма има 36 мача за червените, в които вкара девет гола. Последните му попадения дойдоха при успеха срещу "Верея" (3:0) в София.

Наскоро Кулма каза в интервю "този шампионат ще бъде нашият" и очаква ЦСКА да спечели титлата. "В момента имаме голям отбор, в който вече има и постоянство. Ние сме като едно семейство. Двама-трима играчи повеждат отбора, те са добре познати в България. Говоря за (Станислав) Манолев - страхотен играч, който ни сплотява, както и Бодуров, който е с много голям опит. Те двамата помагат на отбора да израства", заяви той.

"Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на футболен клуб ЦСКА пожелават на Густаво Кулма много здраве и успехи с червения екип", обявиха червените в сайта си.

ЦСКА взе осем поредни победи и е начело с 25 точки, като води с една пред "Лудогорец". В следващия кръг червените гостуват на "Етър".

Дневник