Защитникът на "Лудогорец" Сисиньо подписа нов договор с шампионите, съобщиха от клуба. Бразилецът ще остане в отбора до юни 2020 г., след като настоящият му контракт с тима от Разград изчиташе в края на сезона.

"Чувствам се страхотно в "Лудогорец". Имам страхотни съотборници, с които постигнахме големи успехи и се радвам, че мога да помогна на отбора да постига целите си", каза Сисиньо пред сайта на разградчани.

От клуба съобщиха, че към него е имало интерес от тимове от Европа и Бразилия, но защитникът е избрал да остане на "Лудогорец арена".

Сисиньо пристигна в "Лудогорец" през лятото на 2015 г., когато беше купен от елитния бразилски "Сантош". Той има 47 мача и един гол за българския първенец във всички турнири след трансфера си. През настоящия сезон Сисиньо е записал 13 срещи и е има три асистенции.

Наскоро договор с тима подписа и Натанаел. Преди това и звездата Марселиньо също удължи контракта си.

В края на сезона изтичат договорите на доста от останалите футболисти на "Лудогорец". Сред тях са Клаудиу Кешеру, Върджил Мисиджан, Светослав Дяков, Георги Терзиев и Козмин Моци.

Най-сложна е ситуацията с холандеца Мисиджан, който за момента отказва да подпише нов договор. Заради това крилото не попада в състава за мачовете на първия отбор.

Дневник