Вратарят Николай Михайлов е поддържал форма с английския елитен тим "Кристъл палас". Синът на президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов продължава да е свободен агент и обясни, че няма да подписва с "орлите".

"Прекарах триседмичен лагер с тима, благодаря на моя мениджър, който ми уреди тази възможност Клубът търси нападател, никога не е било на първи план да подписвам с тях, просто ми позволи да тренирам в паузата за националните отбори", каза Михайлов пред Спортал.

Той изрази задоволството си, че е тренирал с добри футболисти и изтъкна факта, че последните години не са успешни за него.

"Сега ще се опитам да поддържам формата, която постигнах, надявайки се, че скоро ще има новини около моето бъдеще", каза още вратарят.

"Кристъл палас" се намира на последното място след първите седем кръга от сезона. Тимът от Южен Лондон подобри всички негативни рекорди във Висшата лига, като още няма отбелязан гол и е първият в историята, който губи всички седем мача от началото на кампанията без да се разпише.

Михайлов няма отбор, след като договорът му с "Мерсин" изтече. Тимът изпадна от Първа турска лига (втора дивизия – бел. ред.), а вратарят няма мач от 14 май, когато записа 28 минути срещу "Бандърмаспор". През сезона Михайлов изигра 29 срещи за първенството, в които получи 55 гола.

Dnevnik.bg