Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че се е запознал със силните и слабите страни на "Левски". Той се надява неговият състав да се възползва от качествата си и да подчини съперника в предстоящия в събота мач.

"Очакванията ми са за добра игра и положенията, които този път имаме, да ги реализираме, да има концентрация от хората в по-предна позиция. И надявам се след мача да се поздравим със заслужена победа. Мисля, че отборът е подготвен добре, готови сме да играем дълбоко в полето на противника, както и да се защитаваме. Очаквам да излезем максимално мотивирани, да покажем отборен дух и да има добър резултат след мача за нас", заяви треньорът на червените пред клубната телевизия.

"В дербитата е най-важно да бъдем спокойни и хладнокръвни. Трябва да знаем нашите силни страни, за да накараме отбора на противника да се съобрази с нас и да ги подчиним. Трябва ние да направим така, че "Левски" да се съобразява с нас", добави той.

Според него въпреки равенствата с "Етър" (2:2) и "Пирин" (0:0) играта на ЦСКА е била на добро ниво. "Да, липсва ни резултат, но мисля, че футболистите на ЦСКА знаят какъв мач ни предстои. Мач, който остава трайно за по-дълго време от обикновените, но съм сигурен, че ще покажем още по-добро лице и ще победим."

Той няма да може да използва контузения полузащитник Енрике, а Божидар Чорбаджийски и Александър Георгиев са под въпрос.

Dnevnik.bg