Европейският и световен клубен шампион "Реал" (Мадрид) остава уверен въпреки незадоволителните резултати. Това се разбра от думите на звездата Кристиано Роналдо и треньора Зинедин Зидан след загубата с 1:3 от "Тотнъм" в Шампионската лига.

"Не знам какво се има предвид под "криза". Може да загубим три или четири мача, но никога няма криза", заяви португалецът.

Според него има критики заради резултатите, но вярва, че това ще се промени. "Може би след два месеца ще пишете, че сме най-добрият отбор." По думите му във футбола най-важно е не какво става сега, а какъв е резултатът в края на сезона.

"Реал" е втори в групата си в Шампионската лига, като изостава с три точки от "Тотнъм". В Испания след поражението с 1:2 от "Жирона" мадридчани са на осем точки от водача "Барселона".

"Първият гол на "Тотнъм" беше от засада. Преди това срещу "Жирона" - същото", заяви Роналдо. Той добави, че с Пепе, Мората и Хамес "Реал" е бил по-силен отбор. "Сега в състава има повече млади играчи, липсват ни още Карвахал и Бейл."

"Не сме в криза. Вероятно не всички сме на едно ниво, но това се случва. Сега всичко е в главата - губим два мача поред и не можем да сме с висок дух, но имаме три или четири дни да починем и футболът продължава", каза Зидан.

Дневник