Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров изрази разочарованието си от факта, че неговият тим не победи "Брага". Разградчани водеха и бяха на седем минути от класиране за следващата фаза, но късен гол на Франсерджо донесе точка на португалците.

Според Димитров това се дължи на забавяне от страна на българския тим при пускането на резервата Георги Терзиев в края на мача. Той влезе след изравнителния гол на гостите, на мястото на Вандерсон.

"Искахме да вкараме Жоро Терзиев, защото те започнаха да центрирант отвсякъде. Закъсняме с тази смяна и получихме гол. Бяхме готови, но просто топката не излизаше извън игра. Жалко, но стават и такива неща", каза Димитров.

Българският специалист смята, че "Лудогорец" е изиграл едно от най-силните си полувремена, откакто той е начело на тима. През първата част разградчани доминираха, но не успяха да отбележат гол.

"Надявам се да продължим в Лига Европа и напролет. Имаме още два мача, шансовете ни остават и ми се иска да победим "Истанбул ББ" в края на месеца", добави Херо.

Той определи групата като доста коварна и опасна. "Лудогорец" води с осем точки, докато "Брага" има една по-малко. На трето място е "Хофенхайм", който изпусна златен шанс. Германците допуснаха изравнителен гол в продължението при гостуването си в Истанбул и остават с четири точки.

"Когато правят тактиката и работим по нея, ние се съобразяваме с качествата на нашите съперници. Ще гледаме и следващия съперник и ще мислим как да подходим срещу него, разбира се взависимост и от нашия потенциал. Горалски е много силен футболист, но трябва да дава повече и в офанзивен план, тогава ще е още по-добър", каза Димитров и уточни, че в тима му вече се натрупва физическа и емоционална умора.

Дневник