„Интер" записа изненадващо равенство в Серия А срещу "Торино" и пропусна да оглави класирането преди мача на "Наполи". "Нерадзурите" стигнаха само до 1:1 с "биковете", като дори трябваше да наваксват изоставане в заключителните 30 минути. Водени от бившия играч и помощник-треньор в "Интер" Синиша Михайлович, гостите направиха силен мач и впечатлиха с добра игра в отбрана.

За първи път от сезон 2007-08 "Интер" не загуби мач в първите 12 кръга на шампионата, а при предишния случай "нерадзурите" триумфираха с титлата.

Този път тимът на Лучано Спалети не направи най-добрия си мач и дори можеше да загуби. Домакините държаха инициативата, но от 20 удара успяха само три пъти да пратят топката в очертанията на вратата.

В 60-ата минута Фалке откри резултата след подаване на Силвестри и смълча 72 хиляди зрители на "Сан Сиро". От "Интер" реагираха мигновено и на терена веднага се появи Едер.

Той усили нападателната мощ и 11 минути преди края успя да донесе точката на своя тим. Едер се разписа след подаване на капитана Мауро Икарди.

Преди изиграването на мача на "Наполи" "Интер" има 30 точки и е с една зад лидера.

Dnevnik.bg