Нападателят на ЦСКА Милчо Ангелов е отстранен от отбора заради лоша дисциплина. Това призна треньорът на червените Стамен Белчев и обясни, че решението е негово. Той не замина с тима за двубоя с "Локомотив" (Пловдив) от 17-ия кръг на Първа лига.

"Милчо Ангелов го отстраних от вчерашната тренировка заради лоша дисциплина. По всяка вероятност няма да разчитам на него до края на полусезона", каза Белчев.

От началото на сезона 22-годишният нападател има три мача за отбора в Първа лига, като и в трите влезе от пейката. Ангелов игра и 90 минути за Купата на България. През миналия сезон нападателят реализира четири гола в 10 мача.

За срещата с "Локомотив" Белчев очаква труден двубой, но се надява ЦСКА да се представи по-добре от равенството с "Ботев" преди седмица.

"Очаквам ЦСКА да покаже по-добро лице от последния мач с "Ботев" (Пловдив) и разбира се да демонстрираме по-добра игра. Срещу нас всеки противник се опитва да покаже най-доброто, това е нормално. ЦСКА е дразнител за всички, това опитвам да втълпя и на момчетата", каза Белчев.

Специалистът очаква "Локомотив" да бъде доста мотивиран, заради треньорската смяна, която се случи на Лаута наскоро и привличането на Бруно Акрапович. В състава на ЦСКА след лечение на контузия се връща капитанът Божидар Чорбаджийски.

Dnevnik.bg