Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров - Херо заяви, че е мислел за напускане на клуба. Той обяви, че това е станало в часовете след равенството 1:1 с "Хофенхайм", което изпрати отбора в 1/16-финалите на надпреварата.

Димитров разказа пред "Дарик", че бил разочарован от отношението на някои хора, като уточни, че става въпрос за журналисти. Той споделил мислите си с ръководството, след което "емоционалният момент" преминал.

Треньорът каза, че до момента не е имал тежки разговори със собственика Кирил Домусчиев. "Той се държи изключително коректно с мен", посочи специалистът.

Димитров е убеден, че "Лудогорец" ще е шампион, защото има най-добрите футболисти.

"Мисля, че намирам общ език с играчите. Изписаха се доста други неща. Много хора спекулираха с темата, че съм дошъл да подменям отбора. Оттам се получи огромно напрежение. Че съм давал списъци за освобождаване и т.н. Това е измислица и лъжа. На тази база се получи това напрежение. Искам абсолютно всички футболисти да останат - без изключение", каза той.

Димитров се вижда като променен за добро по време на престоя си в "Лудогорец".

Според него най-трудният мач на отбора под ръководството му е гостуването на "Хофенхайм" заради това, че съперникът игра с резервите си. По думите му това е било коварно.

Дневник