Реал" (Мадрид) спечели отложения си мач с "Леганес" и се изкачи на третото място в Примера дивисион. Шампионите направиха обрат за 3:1 и взеха трета поредна победа в първенството.

Бустинса даде преднина на домакините в шестата минута, но още до 29-ата "Реал" излезе напред с головете на Лукас и Каземиро. В последната минута Серхио Рамос отбеляза от дузпа.

"Реал" събра 48 точки и изпревари с две "Валенсия", като е на седем зад градския си съперник "Атлетико". "Барселона" е убедително начело с 62.

"Реал" пристигна без някои от основните си футболисти - Кристиано Роналдо, Марсело, Лука Модрич и Тони Кроос. Въпреки това отборът се представи стабилно и спечели.

В шестата минута Бустинса засече центриране от ъглов удар. "Реал" взе инициативата и започна да атакува, като създаде няколко възможности. В 11-ата домакините не изнесоха добре топката, съперникът овладя и след извеждащо подаване в наказателното поле Лукас изравни.

Забележителна атака на "Реал" със серия от бързи подавания завърши с гол на Каземиро в 29-ата минута.

Шампионите бяха по-дейни, но дълго не успяваха да вкарат. Третият гол дойде в последните секунди, когато Рамос беше точен от дузпа.

Дневник