Възвръщаемостта от футболните залози е трудно постижима. Само хора, които са запознати със спорта и умеят да анализират точно обстоятелствата преди даден двубой, стигат до успех. Задачата пред залагащите е да постигнат дългосрочна печалба, като срока могат да си го определят сами – месец, два или година. Да, това е един вид предприемачество, което зависи от много странични фактори. Ако все още сте начинаещ, с времето ще разберете, че всеки малък детайл може да повлияе на крайния резултат. Футболът е отборен спорт и победата не се постига само с индивидуални качества. В наши дни букмейкърите предлагат разнообразни опции, като сбор голове, различни хендикапи, корнери, тъчове и какво ли още не. Букитата базират коефициентите спрямо тези в останалите къщи, но все пак остават такива, които гарантират на потребителите си по-високи ставки при успех. Сайтът Machovete.com разполага с ревюта, които ще ви дадат повече подробности за онлайн букмейкърите и техните предложения.

Видове футболни прогнози

Целта на футболните прогнози е да се подбере подробна информация за дадено събитие и на база получените факти да се изготви предвиждане за предстоящата среща. Това са така наречените обосновани прогнози, които са изключително популярни сред залагащите. Те показват на четящия защо си струва да се заложи на съответния пазар, чрез защитени аргументи. Този вид прогнози е доказан метод за дългосрочна печалба, разбира се, ако доверието е към експерти, които знаят върху какво да обърнат внимание. Съществува и друг вариант за футболни прогнози, който е базиран само и единствено на статистиката. Това са математическите прогнози. Най-често се използва софтуер, който сам изчислява вероятността дадено събитие да се случи. Не е най-надеждния вариант за залагане, защото преди съответната среща може да настъпят контузии, спорове между състезатели и щаб или други фактори, които коренно да променят облика на единия от отборите.

Мачовете.ком се спират на обоснованите прогнози. Между публикуването им и началния час на срещата има достатъчно време, така че залагащите да преценят риска и да вземат своето решение. Прогнозите наподобяват превюта, като включват много важни детайли и съществена информация за предстоящия двубой. В края на статията е добавена и прогноза, която може да е за краен изход, двата отбора да отбележат или да се търси броят на головете.

7 златни правила за футболните залози

За да се постигне съществен успех в залагането, са нужни изключително богати познания в сферата на футбола. Всеки смята, че разбира напълно играта и познава особеностите й. Футболът е популярен спорт, следен изкъсо от милиони почитатели, но те не винаги подбират правилните аргументи, така че да съставят правилен и разумен залог. Съществуват правила, които професионалните анализатори използват при изготвянето на своите прогнози, така че шансовете за успех да граничат с максимално висок процент.

  • Малко, но качествени залози

Не е важно количеството на ежедневните прогнози, а постигнатият краен резултат. Дори да бъде осъществен само един сингъл за деня, ако той се окаже печеливш, то това ще ви донесе печалба. А и следенето на по-малко срещи и подготвянето за тях е много по-лесно. Трудно може да се обърне внимание на голям брой двубои всеки ден, особено, ако не разполагате с нужното свободно време.

  • Контролиране на банката

Наличните средства в онлайн букмейкъра са вашата банка. Не създавайте залози с повече от 10% от тях. Фишове, чиято стойност се равнява на 40-50% от банката, говорят за липса на контрол в залозите. Това може да ви донесе краткосрочни печалби, но в дългосрочен план сте обречени.

  • Избягване на “глупави” залози

Това са залози, които често потребителите извършват с цел да възвърнат загубени средства или да си осигурят бърза и лесна печалба. Подобно нещо трудно може да се случи, а и дори да стане факт, то по-скоро ще е благодарение на късмета, а не на правилния залог.

  • Избор на надежден букмейкър

Макар това условие да е силно подценявано от залагащите, то в дадени ситуации създава огромни пречки. Влияе на стратегии, при определени събития коефициентите са по-занижени, а и липсата на пазари ограничава потребителите. Може да разгледате например, това ревю от Machovete.com на bet365, в което детайлно са описани предимствата и недостатъците на платформата за онлайн залози. На тяхна база ще решите, дали създаването на акаунт ви носи плюсове или няма да помогне за повишаване на успеваемостта ви.

  • Следене движението на коефициентите

От съществен фактор е да се следят коефициентите поне ден преди началния сигнал. Така тяхното движение ще ви подскаже, ако има индикации за проблеми в някой от отборите. Не винаги това работи, но в доста случаи помага за създаване на правилен залог. Ако коефициентът се покачва драстично, това определено не е добра новина за залога ви.

  • Залозите на живо са добър вариант
     

Залаганията на лайв са прекрасна опция, ако умеете бързо да реагирате на развоя и случилите се събития. За предпочитане е срещата да се наблюдава на живо или поне да бъде следена статистиката й. В Machovete.com ще откриете линк за гледане на мачове на живо с високо качество и без прекъсвания.

  • Стратегии за залагане

Поставяме на последно място, но не и по важност, стратегиите. Това са удобен наръчник, който се използва, както от начинаещи в сферата на залозите, така и от професионалисти. Стратегиите са в помощ на залагащите и им предоставят най-различни варианти за игра. Ако правилно се изпълнят условията им, дългосрочният успех изглежда твърде вероятен.

Всеки от вас може да увеличи драстично печалбата си от футболни залози, ако следва тези наглед лесни инструкции. В даден момент, обаче, залагащите забравят за определено условие и се впускат в търсене на високи коефициенти, не спазват режим на залагане и осъществяват крайно неразумни залози. Ако сте решени да пробвате с онлайн залози на футбол, се въоръжете с търпение, отговорност и внимание. Ценни качества, които ще ви отведат до желания успех.

Machovete.com

 

Платена публикация