Селекционерът на френския национален отбор по футбол Дидие Дешан разкри, че халфът Пол Погба не се чувства щастлив в клубния си тим "Манчестър юнайтед". Играчът, който премина на "Олд Трафорд" през лятото на 2016 г. срещу 92 милиона паунда, има труден втори сезон, откакто се върна при "червените дяволи".

Напоследък Погба изгуби титулярното си място за сметка на младия Скот Мактоминей, който се ползва с доверието на Жозе Моуриньо. Според Дешан това се отразява на Погба.

"Той не се чувства щастлив и това е ситуация, която със сигурност не му допада. Пол знае, че може да даде много повече, но има редица причини. Подобно нещо може да се случи на всеки играч, не става въпрос само за Погба", каза Дешан пред "Екип".

Селекционерът на Франция уточни, че ще опита да помогне на футболиста с разговори. Дешан добави, че продължава да вярва на Погба и той е в неговите планове. Халфът попадна в състава на Франция за контролните мачове с Колумбия и Русия.

Погба не е вкарвал за "Юнайтед" от ноември, а в последните срещи играе все по-рядко. Той не взе участие в дербито с "Ливърпул", влезе само за 30 минути при загубата от "Севиля" в Шампионската лига и остана на пейката при успеха над "Брайтън" във ФА къп през уикенда.

Дневник