Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Жозе Моуриньо размаха пръст на играчите си след шокиращата загуба от "Уест Бромич" във Висшата лига през уикенда. "Червените дяволи" отстъпиха на своя "Олд Трафорд" с 0:1 след пет поредни победи у дома и по този начин направиха "Манчестър сити" шампион пет кръга преди края.

Моуриньо не е доволен от част от тима и заплаши, че някои от играчите няма да играят в полуфинала във ФА къп с "Тотнъм".

"Някои момчета определено нямат място срещу "Тотнъм". Единственият критерий, по който избирам отбора, е този как играят футболистите в мачовете. Ако си мислите, че ме интересува колко пари са платени за някого или каква му е заплатата, се лъжете", обясни Моуриньо.

В срещата с "Уест Бромич" Андер Ерера беше сменен на почивката, докато Пол Погба напусна в 58-ата минута. "Пол имаше и картон, така че беше в по-сложна ситуация от останалите."

След отпадането в Шампионската лига още на осминафинал ФА къп остава последният шанс на "Юнайтед" да вземе трофей през този сезон. През миналата кампания Моуриньо изведе тима до три купи – Купата на лигата, "Къмюнити шийлд" и триумф в Лига Европа.

Дневник