Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е сигурен, че отборът му ще вкара необходимия брой голове в реванша с "Левски" в полуфинала за Купата на България, но иска футболистите да са внимателни в защита. Червените трябва да отбележат поне два пъти, след като паднаха с 0:2 в първата среща.

"Това си говорихме с момчетата - не само за последния мач с "Левски" (2:2), а и много мачове се случиха в евротурнирите. Виждате, че два или три гола пасив се наваксват. Просто отборът трябва да бъде компактен. Трябва да играе и да мисли два или три хода напред, за да нямаме проблеми във фаза защита. Отпред съм сигурен, че ще вкараме голове, колкото ни трябват", каза Белчев пред клубната телевизия.

По думите му е необходимо ЦСКА да си извлече поуките от предните мачове, където е имало неща, които са го изненадали неприятно и които не трябва да се повтарят. Белчев желае в сряда червените да действат спокойно, тактически правилно, без да се подвеждат от голямото си желание и емоциите.

Треньорът е щастлив, че за първи път от няколко седмици ще може да използва почти всичките си основни футболисти. Той смята, че отборът е добре подготвен физически. "По-скоро имаше психологически проблем след получени голове, което не трябва да се случва. Ще бъдем много по-добре физически и психически. Един мач се изкарва всякак и когото избера, трябва да покажат най-доброто."

Белчев добави, че футболистите не се нуждаят от допълнителна мотивация за мачовете с "Левски".

Dnevnik.bg