Жозе Моуриньо определи играта на "Манчестър юнайтед" като слаба след загубата от "Брайтън" с 0:1. "Чайките" осигуриха оцеляването си във Висшата лига след успеха над "червените дяволи", а португалският мениджър н не спести критиките за отбора си.

"Може би сега ме разбирате защо някои играчи са на терена повече от други. Вече можете да спрете да ме питате защо А, В или С играе по-малко", каза Моуриньо с повишен тон.

Португалецът обясни, че не е разочарован от футболистите си, защото ги познава и е наясно какви са качествата им, но не може да се примири, когато те играят под възможностите си.

"Ако ги попитате ще ви кажат какво им обясних на почивката. Знаех какво ще се случи, защото видях как играем. Те ("Брайтън") бяха по-мотивирани от нас, бореха се повече и показаха, че искат победата. Това е, което ме ядосва. Не че сме загубили един мач, а начинът, по който това се случва", добави Моуриньо.

Това са поредни критики към играчите през сезона. Специалния не ги спести и преди полуфинала в "Тотнъм" във ФА къп, заплашвайки да извади слабо играещите от състава.

Dnevnik.bg