Левски" се нуждае от още поне двама нови футболисти, каза изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов. Според него процесът е бавен, защото сините искат само много качествени попълнения. Дотък столичани подписаха с двама нови - вратаря Мартин Полачек и халфа Давиде Мариани.

"Делио Роси е поставил изискванията си за типа на евентуалните нови играчи. През клуба са минали вече стотици кандидатури, но ние се стремим да вземем тези, които ще са ни най-полезни и финансовата част ще ни устройва. Говорим за още двама нови в тима, но останалото ще го запазя в тайна", каза Иванов.

Той добави, че "Левски" търси спортен директор от април. "Този процес продължава, но не го чакаме за привличането на новите играчи, защото е невъзможно".

"За Антонио Вутов сме в разговори с "Удинезе" и се надявам до няколко дни те да приключат. За Васил Панайотов ми беше мъчно, че си тръгна, но така преценихме", заяви Иванов.


Ръководоството на клуба поднесе венци на паметника на Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков. На 30 юни се навършват 47 години от гибелта на двамата футболисти при автомобилна катастрофа.

"За мен легендата за Гунди и Котков все още е жива. Така че има все още някаква мистерия около тях, която продължава да витае наоколо", заяви Иванов.

Дневник