Звездата на бразилския национален отбор по футбол Неймар обяви, че остава в ПСЖ. С изказването си той пожела да сложи точка на твърдения, свързващи го с евентуално преминаване в "Реал" (Мадрид).

"Оставам (в клуба), имам договор. Отидох там заради ново предизвикателство, за нови неща и да постигна нови цели. Нищо не се е променило. Очаквам сезонът да бъде успешен", заяви нападателят.

Миналото лято ПСЖ постави рекорд с историческия трансфер за 222 млн. евро, които плати на "Барселона". Още преди Нова година започнаха да се появяват информации, че Неймар не е щастлив заради по-ниското ниво на Лига 1.

"Медиите си измислят историйки и прекалено спекулират. Всички обаче знаят колко харесвам ПСЖ, президента и публиката. И всички знаят защо отидох там", добави бразилският футболист пред "Фокс спортс".

Неймар определи съотборника си в ПСЖ Килиан Мбапе за "феномен". "Хората, които са край него всеки ден, знаеха за това. Познавам качествата му и много се радвам за него, защото направи много силно световно първенство", заяви нападателят.

dnevnik.bg