Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от това, че рискът, който е поел в мача с "Адмира" (Вакер), е дал резултат. Той поднесе изненада с атакуващ стил, а червените спечелиха с 3:0 и взеха огромна преднина преди реванша.

"Поехме риск с много офанзивен състав. Искахме да започнем бързо, да доминираме и в крайна сметка успяхме", каза Ел Маестро пред "Диема екстра".

"През второто полувреме контролирахме двубоя, но беше важно да завършим със суха мрежа. Можехме като че ли да направим малко повече през второто полувреме, но по никакъв начин не мога да критикувам отбора след полувреме", заяви треньорът.

Ел Маестро предупреди, че отборът му трябва да подходи професионално към реванша въпреки голямата преднина. "Трябва да играем много сериозно, защото не може да си позволим грешката да кажем, че "Адмира" е слаб отбор. Те участват в лига, която е по-добра от нашата. Ако не ми вярвате, проследете ги и вижте как играят отборите там – просто трябва да бъдем професионалисти. Психически е много трудно след този резултат. Ще кажа на момчетата да играят все едно резултатът е 0:0."

Той оцени високо и конкуренцията в отбора. В мача с "Адмира" ЦСКА беше без наказаните Николай Бодуров, Кристиан Малинов и Тиаго Родригес, както и без контузения Енрике Рафаел, но въпреки това игра силно. Много добре се представиха Едвин Джеси, Жанио Бикел и Стивън Перейра. "Надявам се това да е здравословна и приятелска конкуренция", добави Ел Маестро.

Дневник