Главният мениджър на "Лудогорец" Пауло Аутуори е оптимист преди реванша от втория предварителен кръг в Шампионската лига срещу унгарския "МОЛ Види". Българският шампион не успя да победи в първата среща и стигна само до 0:0 в Разград. Вторият мач е в сряда от 20 ч. на стадион "Панчо Арена" във Фелчут.

"Убеден съм, че в реванша ще покажем нашата игра и това ще бъде нашият мач. Знаем характеристиките на съперника и как той ще играе. Мисля, че ще отворят малко пространства, а ние можем да се възползваме от това", каза Аутуори на заминаване за Унгария.

Той обясни, че иска да се избегнат колебанията, които "Лудогорец" показва дотук. Аутуори добави, че в някои мачове отборът играе много силно, но след това допуска грешки.

"Нашите играчи трябва да знаят, че трябва да постигнем целите си. Това, което направихме дотук, не означава нищо, има още дълъг път, който трябва да се извърви".

Бразилецът иска отборът му да спечели, а не просто да отиде в Унгария с мисъл да вкара гол и да разчита на попадения на чужд терен. Според Аутуори добрите резултати дотук не гарантират продължаване.

"Отбелязването на гол трябва да се получи абсолютно естествено, нашият тим има 12 отбелязани гола в официални мачове, като сме допуснали само един. Добрите резултати, които постигнахме досега, не са достатъчни, за да преминем в следващата фаза. Трябва да играем добре на реванша и да спечелим", допълни Аутуори.

"Лудогорец" замина с 20 играчи за Унгария, като от групата отпадна единствено контузеният Джоди Лукоки. Крилото не успя да се възстанови навреме за срещата.

dnevnik.bg