Привърженици на "Локомотив" (Пловдив) от няколко фенски организации обявиха, че е изтекло времето на ръководството на клуба. Те определиха събитията около мача със "Славия" (2:4) за "поредната трагикомедия" и обвиниха управляващите клуба в некомпетентност.

"Още едва е започнал новият сезон, а вече безобразията и хаосът на "Лаута" са във вихъра си", се казва в обръщението на запалянковците.

"След поредния фарс на терена и пародията с картотекирането на купчината нови футболисти. След факта, че два кръга групата за официални мачове трябваше да се попълва с юноши и контузени футболисти, докато привлечени футболисти седят в хотелските си стаи, защото някой не се е сетил, че сме надвишили квотата за футболисти извън Европейския съюз, в неделя отново се сблъскахме с потресаващата действителност на "Лаута". Една-единствена отворена каса, на която хората трябваше да чакат по над 30 минути в 35-градусовата жега, за да могат да си вземат билет", продължават феновете.

Те питат ръководството "колко години още ще се опитват да изгонят и малкото останали хора на "Лаута" с профанските си и неадекватни действия". Те питат още докога клубът ще се управлява като аматьорски и докога ръководителите ще търсят вината извън себе си.

"Кой ще ни каже защо се преотстъпиха наши талантливи юноши, за да се докарат цяла плеяда от сръбски и хърватски ментета, и кой има полза от прибирането на комисиони? Кога някой изобщо ще поеме каквато и да е отговорност в този клуб? И защо трябва да берем срам, четейки отново комичните изказвания на Христо Крушарски (собственик на клуба) за брадви, секири, мерки и подобни неадекватни и нямащи общо с реалността брътвежи? Един човек правилно беше казал, че рибата се вмирисва откъм главата", допълват запалянковците.

"Господа изкуствено насадени на "Лаута", това повече не може да продължава. Не разбрахте ли, че не ставате за това, за което сте сложени? Нямате капацитета и възможностите да ръководите институция от ранга на "Локомотив" (Пловдив). Вие сте срам за този клуб, вие сте срам за нас, феновете, вие сте срам за града ни и времето ви изтече", завършват запалянковците.

След два мача "Локомотив" е последен, като загуби двубоите си с ЦСКА и "Славия" при голова разлика 2:6.

Дневник