ЦСКА може да играе с "Аталанта" в плейофа за влизане в групите на Лига Европа, ако преодолее "Копенхаген" в третия квалификационен кръг.

Червените приемат датския си съперник този четвъртък в 20.45 ч. на "Васил Левски". При краен успех съперник на отбора в решителния двубой ще бъде победителят от двойката между "Апоел" (Хайфа) и "Аталанта".

Жребият отвори вратите пред "Лудогорец" към влизане в груповата фаза. Българският шампион ще има на пръв поглед лек съперник, ако преодолее "Жрински". В плейофа воденият от Пауло Аутуори отбор би срещнал някой между грузинския "Торпедо" (Кутаиси) и албанския "Кукеши".

Първите мачове в плейофа са на 23 август, а реваншите са седмица по-късно.

ЦСКА започна силно сезона и вече преодоля "Рига" и "Адмира". Ако отстранят и "Копенхаген", червените ще са гости в първия мач от плейофа.

"Лудогорец" имаше високи цели в евротурнирите, но приключи рано в Шампионската лига след отстраняване от "МОЛ Види". Новият правилник изпрати българския отбор в квалификациите в Лига Европа, където му предстоят мачове с "Жрински". Ако продължи, "Лудогорец" ще е гост в първия мач от плейофа.

dnevnik.bg