Манчестър юнайтед" започна сезона във Висшата лига с победа 2:1 над "Лестър", но не всичко на "Олд Трафорд" е идеално. Една от звездите на отбора заяви, че трябва да се чувства щастлив, за да дава максимума от себе си.

Френският халф вкара първият гол за новия сезон, а след това получи и похвали от мениджъра си Жозе Моуриньо. След двубоя Погба загатна, че не се чувства щастлив.

"Ако не си щастлив, няма как да даваш максимума от себе си. Има неща, които не мога да кажа, защото иначе ще ме глобят. Все още изпитвам удоволствие, когато играя, но ако всичко ти е наред и си уверен, ще играеш много по-лесно", каза Погба.

Французинът започна новия сезон като капитан на отбора си и добави, че за него е чест да играе за "Юнайтед". "Минал съм през академията и обичам клуба. Искам да се представим възможно най-силно."

Погба се завърна в тима през 2016 г., когато беше купен от "Ювентус" за 89 милиона паунда. Според много анализатори обаче той не показва едно и също ниво на "Олд Трафорд" и в националния тим на Франция.

Бившият му съотборник Рио Фърдинанд призова Жозе Моуриньо да "отключи" потенциала на звездата си. "Той трябва да разбере защо Погба беше толкова добър на световното първенство, особено във втората му фаза. Нужно е да видим същия Погба и в "Юнайтед", каза Фърдинанд.

Според Фърдинан в съблекалнята на "червените дяволи" има проблеми. Той заяви, че "не всички в отбора и треньорите са на една и съща вълна".

Дневник