Защитникът на "Лудогорец" Козмин Моци заяви, че случайно е провокирал феновете на ЦСКА. След края на дербито от петия кръг на Първа лига, спечелено от шампионите с 1:0, румънецът започна да се радва с разперени ръце към привържениците на съперника.

Тази ситуация ядоса играчите на ЦСКА, които потърсиха обяснение от Моци. Най-деен беше голмайсторът на червените Мауридес, който потърси саморазправа с Моци. До по-сериозен инцидент между двамата все пак не се стигна, тъй като техните съотборници реагираха бързо и ги разтърваха.

"Нищо не се случи. Просто се обърках. Исках при нашите фенове, но се обърнах към феновете на... Не знам, ЦСКА или не знам кой е този отбор", обясни Моци след двубоя пред "Диема спорт".

"Нищо не сме си казали. Не знам какво иска той от мен. И какво има той с тези фенове, като има три мача за този отбор и не знам как е... Няма значение. След мач може да се случат много неща. Важните са трите точки, които "Лудогорец" спечели", допълни той.

Според Моци "Лудогорец" категорично е надиграл ЦСКА във всяка част на терена и е можел да спечели с още по-убедителен резултат. По думите му критиките, които мениджърът Пауло Аутуори отправи към футболистите след реванша със "Зрински", са били оправдани.

"Нормално е да не е доволен, когато не играем както трябва или както тренираме. Но най-важното беше да продължим напред Лига Европа и да спечелим този мач (с ЦСКА)", каза още румънецът.

Dnevnik.bg