Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Жозе Моуриньо е поставен под голямо напрежение, след като отборът му не се представя добре от началото на сезона. В предишния кръг "червените дяволи" загубиха от "Брайтън" с 1:3, а освен това португалецът често влиза в полемика с шефовете си чрез медиите.

Преди двубоя от третия кръг във Висшата лига с "Тотнъм" Моуриньо даде пресконференция. Той обаче изненада, като се появи с 30 минути по-рано от насрочения час.

Брифингът на Моуриньо продължи точно 4:19 минути (259 секунди). Той беше питан основно за публикации, че вече не си говори с изпълнителния директор Ед Уудуърд.

"Не знам и 10% от това, което е написано. Не съм аз правилния човек, който да отговаря на тези въпроси. Аз нямам проблеми с изпълнителния директор", каза Моуриньо.

По доста лаконичен начин той отговори и на останалите въпроси, които бяха за представянето на отбора.

"Очаквам да играем добре и да победим, това искам да видя срещу "Тотнъм". Няма да коментирам какво ме впечатли в "Тотнъм" дотук". Не знам и кога е правилният момент да играеш срещу тях – имаш 19 съперника, с които трябва да се срещнеш на "Олд Трафорд" и като гост", каза още Моуриньо.

"Манчестър юнайтед" се изправя срещу "Тотнъм", който има две победи дотук, в понеделник от 22 часа.

Дневник