Челси" стана третият отбор от началото на сезона във Висшата лига, който печели и трите си мача дотук. Шесткратните шампиони победиха трудно като гост "Нюкасъл" с 2:1 след драматични последни минути.

Сините от Лондон стигнаха до успеха благодарение на автогол, незаивисмо че бяха много по-добри от съперника си.

Всичко по-интересно на "Сейнт Джеймсис парк" се случи в последния четвърт час, когато паднаха и трите гола. След много пропуски и положения "Челси" най-накрая успя да открие резултата.

Това се случи след дузпа, отсъдена за нарушение на Фабиан Шер срещу Маркос Алонсо. Зад топката застана Еден Азар, който вкара с плътен удар в десния ъгъл на Дубравка.

Авансът на сините се задържа само седем минути, като "свраките" успяха да изравнят. Това се случи след точно изпълнение на Хоселу. Испанският нападател засече с глава центриране на Деандре Йедлин.

В крайна сметка три минути преди края на редовното време "Челси"стигна до успеха. Американецът Йедлин отклони удар на играч от сините в собствената си мрежа, опитвайки да изчисти топката.

Трета победа за сезона постигна и "Уотфорд", който надигра с 2:1 "Кристъл Палас" на своя "Викъридж роуд". "Стършелите" стигнаха до успеха след голове на Роберто Перейра и Хосе Холебас, а за "орлите" точен беше Вилфрид Заха.

Новакът "Фулъм" взе първа победа след 4:2 срещу "Бърнли". Тимът от Западен Лондон направи зрелищен мач, а головете вкараха Сери, Митрович два пъти и Андре Шюрле. За "Бърнли" точни бяха Джеф Хендрик и Джеймс Тарковски.

Дневник