"Еврофутбол" остава ексклузивен партньор на националния отбор по футбол, обяви Българският футболен съюз. Букмейкърът ще бъде спонсор в квалификационния цикъл за Евро 2020, в който влизат и мачовете от Лигата на нациите и приятелските срещи.

"Ако българският отбор се пребори за участие на европейското първенство, букмейкърската къща ще продължи да го подпомага финансово и за този турнир", се посочва в информацията.

"Развитието на българския спорт е кауза, в която "Еврофутбол" инвестира още от основаването му преди 25 години като част от политиката си на корпоративна социална отговорност. Дружеството с готовност разширява ангажимента си към националния отбор, защото вярва, че финансовата сигурност ще помогне на българския тим да подобри постиженията си и да класира България на голям форум", допълват от футболния съюз.

В средата на май БФС публикува в сайта си писмо от свое име и от името на футболните клубове срещу планираните промени в Закона за хазарта. В него имаше призив управляващите да оттеглят предложенията си.

Преди ден втородивизионният "ЦСКА 1948" обяви, че е сключил тригодишен договор с "Еврофутбол".

Дневник