Билетите за мача на българския национален отбор по футбол със Словения са пуснати в продажба в мрежата на Eventim. Воденият от Петър Хубчев отбор приема словенците в последното си домакинство от груповата фаза на Лигата на нациите на 19 ноември от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Билетите струват от 10 до 30 лева, а за ВИП месата са по 100 и 200 лева. От БФС обявиха, че за лоялните привърженици отново ще има намаления.

Всеки запалянко, който има билет за мача с Кипър (13 октомври, 21.45 ч.), ще има автоматична отстъпка от 50% за билетите за двубоя със Словения. За целта трябва да бъде въведен промокод (процедурата е обяснена в сайта на БФС).

Продължава и инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена зона (в сектор А, блок 8) при специални условия - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (30 лв. фиксирано, 15 лв. с код за ваучер) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Възрастният трябва да попълни и изискваната от закона декларация за придружител.

България започна силно в Лигата на нациите и е начело в групата си след победите с 2:1 срещу Словения като гост и с 1:0 срещу Норвегия в София.

Цените за двубоя със Словения

Сектор А - 30 лв.
Сектор В - 20 лв.
Сектори Б и Г - 10 лв.
ВИП 1 категория - 200 лв.
ВИП 2 категория - 100 лв.

Дневник