Левски пуска билети по 1 лев за домакинството срещу "Верея". От клуба обясниха, че ходът е знак на благодарност към привържениците за оказаната подкрепа.

Сините приемат последния в класирането в петък от 19.45 ч., като евтините пропуски няма да важат единствено за ВИП зоната в сектор А.

"Левскари, в последните месеци около клуба се възражда една позабравена енергия. Връща се вярата в левскарския дух. В онзи неукротим устрем към върха, до който може да достигнеш само постигайки хармоничната спойка между отбор и привърженици. Именно този импулс ни вдъхнови и помогна да замечтаем за нови незабравими "сини" мигове. Знаем, че те предстоят, и знаем, че ще ги постигнем заедно. Имало ги е и пак ще ги има", започват обръщението си от клуба.

"Видяхме, повярвахме и разбрахме, че "Левски" е нещо различно. "Левски" е семейство", посочват сините, като акцентират върху подкрепата, получена при гостуванията на "Етър" и "Лудогорец".

"Левски" обяви, че отваря широко вратите на стадиона и кани привържениците си на празник. "Защото "Левски" играе и защото всички трябва да сме заедно. Да се обединим и да продължим борбата. Бъдете до нас. Доведете приятел. Елате със своето семейство. За да застанем рамо до рамо в името на "Левски", допълват от клуба.

Сините загубиха с 1:2 от "Лудогорец" и бяха свалени от върха. Шампионите са начело с 29 точки, "Левски" и ЦСКА са с по 28.

Дневник