Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп смята, че сравненията, които се правят с представянето от миналия сезон, са в тежест на отбора. Според германския специалист очакванията към тима са се повишили.

"Изглежда хората ще приемат за успех единствено ако станем шампиони. Стремим се към всички трофеи, но трябва да наградим върху представянето, да станем по-добри и по-уверени", каза Клоп преди домакинството на "Фулъм" в неделя.

Германецът допълни, че очаква отборът му да покаже друго лице след изненадващата загуба от "Цървена звезда" в Шампионската лига. Поражението беше второ за "Ливърпул" в турнира, като във Висшата лига червените са непобедени след 11 мача.

"Загубата във вторник беше огромен удар, който не беше очакван. Трябва да реагираме по правилния начин. Само в два мача бяхме затруднени - срещу "Цървена звезда" и Наполи", но до момента показваме доста добра игра", каза Клоп.

С шеговит тон мениджърът на мърсисайдци призова феновете да подкрепят отбора срещу "Фулъм". "В 12 ч. (английско време) ни очаква друго предизвикателство. Моля ви, легнете си по-рано в събота вечер и елате на "Анфийлд" в най-добра форма".

   Дневник