"Левски" ще направи нов опит да привлече полузащитника Мартин Райнов. Спортният директор на "Берое" Валентин Грудев заяви, че двата клуба водят преговори за 26-годишния национал, но досега няма постигната договорка.

"Има интерес към Райнов от "Левски". Ние обявяваме, че той има клауза в договора си. Към момента няма нищо конкретно и постъпили плащания или договорки. Всичко може да се случи. Той има договор с нас и има право да преговаря. Щом обаче "Левски" са влезли в контакт с нас, значи са говорили с него", каза Грудев пред клубния сайт.

Райнов има договор с "Берое" до лятото. В началото на сезона клубът потвърди, че "Левски" е имал желание да привлече 26-годишния футболист, но трансферът пропадна.

Междувременно сините обявиха програмата си за зимната подготовка. Отборът ще проведе първа тренировка във вторник, а в четвъртък съставът заминава за Кипър.

Там "Левски" ще изиграе шест контроли. Възпитаниците на Славиша Стоянович ще се изправят срещу руските "Уфа" и "Урал", китайския "Хенан" , полския "Висла" (Плоцк), литовския "Судува" и "Чукарички" от Сърбия.

Контролите на "Левски" в Кипър:

19.01 – "Уфа" (Русия)
25.01 – "Хенан" (Китай)
30.01 – "Висла" (Полша)
02.02 – "Урал" (Русия)
05.02 – "Судува" (Литва)
08.02 – "Чукарички" (Сърбия)

Дневник